joi, 26 martie 2015

Prea măritul OHA și Rrumânii care sunt un bobor vegetal

MOTO ;
Țiganul ( ca oricare sas , cu prompter, BALTON și cu ceas)când a ajuns împărat prima dată pe tac-su l-a spânzurat 

Am vorbit azi noapte târziu cu unul dintre frații mei care e plecat de 11 ani în Canada și ca de obicei am ajuns să ne certăm prostește din cauza nenorocitei de politici.De unde a pornit cearta ? Scânteia ce a provocat explozia a fost reprezentată de spectacolul magnific al miruirii de către vaca îngalată Jipa a tremuriciului Șova din parlament , după care , ptiu ,ptiu drace,OHA tace ,  OHA tace .Dragul meu frate (care a stat nouă ore la coadă ca să voteze pe Prea măritul OHA ) zicea că suntem un popor de cacat într-o țară de cacat , că după o astfel de sfidare cinică a bunului simț și a constituției românii trebuiau să iasă cu sutele de mii în stradă , să îl scoată pe impotentul de la Cotroceni cu șuturi în cur afară ,să dărîme parlament, guvern , să radă tot . Al meu frate are și nu are dreptate , asta deorece omite faptul că Prea măritul OHA E UN TIP EXTREM DE PRAGMATIC: s-a văzut cu sacii în căruță și România i-a fost așternută la picioare , deci , acu, trai pe vătrai , nineaco....să curgă șampania în valuri , să își plimbe muierea posesoare de super craci prin toată lumea pe banii pulimii , să fie mațul plin , să aibă sub ilustrele-i buci musai Mertan blindat care să îi maseze spatele si fesele , că de , lumea mea și-a ta muiere , ia mai toarnă niște bere... În rest , Prea măritule OHA , nu te lua dupa mâna de oameni ce au ieșit ieri seară în stradă ca să protesteze și  DA-L DREAC DE PARLAMENT , important e sa primesti urgent ,mertan blindat iar apoi un tanc,c-asa-i omu gospodar, are si sanie si car iar daca ajunge DOMN are prompter si balton


În acest timp
  se  mai și ,,,face şi mişto de voi
Ieri, după votul din Senat:
Olanda
The Embassy of the Netherlands follows the developments regarding the lifting of immunities with concern and surprise. Especially given the recent pledges of political parties to commit to fighting corruption. We strongly believe that the law applies the same to all people. The Embassy of the Netherlands trusts Romania and its institutions to take all recommendations of the CVM reports into consideration.
Marea Britanie
“Ambasada britanică monitorizează evoluţiile din domeniul justiţiei, inclusiv deciziile Parlamentului în ceea ce priveşte imunitatea parlamentară. Ultimul raport al Comisiei Europene referitor la progresele României în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV) notează faptul că România a devenit mai eficientă în lupta împotriva corupţiei la nivel înalt. Documentul remarcă, totodată, cu îngrijorare, că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a avut un succes limitat în a convinge Parlamentul să răspundă pozitiv cererilor sale pentru ridicarea imunităţii unor parlamentari, pentru a permite începerea unor investigaţii şi aplicarea măsurilor de arest preventiv”
Statele Unite
Ambasada SUA a precizat, miercuri, la solicitarea MEDIAFAX, că imunitatea parlamentară nu trebuie folosită abuziv pentru a evita tragerea la răspundere a unor persoane şi că trebuie să se permită anchetarea cazurilor de corupţie şi aplicarea legii.
Uniunea Europeană
„Aşteptăm o implementare consistentă şi substanţială a recomandărilor noastre (din cadrul MCV – n.r.). Raportul MCV din 2015 a notat faptul că deciziilor din Parlament privind permisiunea ca procurorii să-i trateze pe parlamentari ca pe oricare alţi cetăţeni par a le lipsi criteriile obiective“, a precizat, pentru Mediafax, un oficial din cadrul Comisiei Europene, după ce Senatul a respins, miercuri, ridicarea imunităţii lui Dan Şova.
sova
Ce face în timpul ăsta Dan Şova? Se autosuspendă din funcţiile deţinute în partid.  De parcă toţi diplomaţii citaţi mai sus despre sănătatea PSD sunt îngrijoraţi.Ca şi cum sutele de oameni ieşiţi aseară în stradă ar fi fost pesedişti cu simţ etic, nu oameni liberi şi exasperaţi. Practic, Dan Şova face mişto.
Şi încă ceva. Când îl mai lăudaţi pe Vâlcov pentru bărbăţie, aduceţi-vă aminte deprejudiciul pentru care e cercetat: 2.000.000 de euro.
Două milioane de euro obţinute în funcţii şi demnităţi publice. Mai mult decât vor câştiga 99 la sută dintre români pe parcursul întregii vieţi.
Vâlcov nu e mai bărbat decât Şova. Maximum, e un strateg mai bun sau, poate,mai puţin important pentru PSD decât dl Şova.
Păstraţi-vă empatia şi admiraţia pentru altcineva. Or mai fi şi oameni care le merită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu